Blogger Layouts
♥ ASSALAMUALAIKUM AND SALAM SATU MALAYSIA. YOU ARE CURRENTLY AT ES ERIKA SAREENI OFFICIAL BLOGSPOT. ENJOY READING N DO FOLLOW. MUCH LURVE,KEEP SMILING ♥

♥ FOLLOWERS, muchh T.H.A.N.K.S ♥

9.9.11

aq DIPERBODOHKAN, ^^

aq ade kenal ngan sorang budak laki ni bia aku bagi name A ,.. dye spoting, kuuat melawak cam aku gak.. kire kitowang  ni dah NGAMCING laa .. but now everything change dramatically. semue pasal kawan baek aq ,aq bagi name B .. aq taktau macam mane nak cite^^. kawan baik aku ni tak kenal pown A. tapi sejak haritu diorang bedue kenal at FB. and than A tanye macam2 kat aq pasal B. aq pown tak kesah r jawab je ape yang dye tanye coz A ni dah berminat sangat2 at kawan aku B. start dari situ aq kene lah collect macam2 information pasal kawan aq B. aq x kesah kowt sebab A tu kawan aq.. nak tolong kawan an.. ape salahnye.. n than dah beberape ari tu, A mcg aq, die kate ' eyh es i rase B tu ta suke kat u la..' aku pow da pelik ann sebab aq da lame kawan nan B.. sekarang ni A ngan B dah ngamcing giler, aq ketepikan dulu bende yang A ckp at aq pasal B ta suke at aq. A nak couple nan B. A banyak mintak tolong aq sebab aq la yg paling dekat nan B.. 
satu ari tu, aq ngan A dah macam bukan kawan. dye dah tak mcg ngan aq lagi. kat FB pown dye dah tak WALL 2 wall nan aq.. sebab kitowang biase memang melawak sesame. tapi sejak A ngamcing ngan kawan aq B..macam berubah sumenye. n than aritu aq wall at A. aq tanye die dah dapat kapel lom ngan B. die tak reply on post aq tuh, than aq bukak balik semule profile dye, OMG . the post was deleted. nampak beno dye dahtak anggap aq kawan dye. n than aq text dye, aq tanye u marah ke i wall u.. dye kate takot nanti B nampak ..nanti dye ingat i ni rapat sangat ngan u.. baru aq ade perasan yang aritu dye ade kate, es jangan sampai B tau ey yg kite kenal sgt, juz buat cam kenal gitu2 je.. takpela.. dah taksub sangat ngan B sampai kawan dye sendiri die lupe. aq dah rase cam bodoh lak tolong dye slame ni. B pown satu. selame ni pure2 kawan ngan aq.. sanggop ko B. selame ni aq sayang ko sebab kolah membe aq. aq xkesah r wey. tetap anggap ko kawan..n kepade A., thanks sebab sudi jadi membe aq. walaupon aq saket ati sebab ko da ta anggap aq kawan.  k la~~ wan2sleep kbai ^^

0 comments: