Blogger Layouts
♥ ASSALAMUALAIKUM AND SALAM SATU MALAYSIA. YOU ARE CURRENTLY AT ES ERIKA SAREENI OFFICIAL BLOGSPOT. ENJOY READING N DO FOLLOW. MUCH LURVE,KEEP SMILING ♥

♥ FOLLOWERS, muchh T.H.A.N.K.S ♥

25.6.12

Aumm :)


Hello peeps. Oh da lame rasenye tak update blog ni. Dah terbengkalai sejuta bahasa. Sejak aku mula kenal dengan dia, secara otometik aku lupe nak boblogging. Hari ni taktau nape rajen sangat nak update. Ha jeling sikit atas tuh. My brand new face. Hohoho. Hmm. from nowday onwards, kena fikir banyak benda. Trial. Spm. Future. Ape nak buat lepas Spm. Dan banyak lagi. Life sekarang sangat santai. sehingga mampu menggoyangkan kaki sehingga 360 darjah. Bila dah penat goyang goyang kaki, aku tidurlah. Lepastu bangun goyang kaki lagi. Sehinggalah hari esok. Ya aku janji esok aku berubahlah. Kan dah janji kat teachers, mama and atok.Hohohoh. Aku nak ubah perangai aku jugak. Taknak merajuk lagi. Taknak fikiran macam budak budak lagi. And taknak carik pasal lagi. Aku matang! yeah. =,=
Tapi bila waktu berlalu.. rasa sedih. pilu. terharu. aww peritnya hatiku. Macam mana nak ku luahkan padamu kalau aku asyik kene marah dengan kau je? Hai malang nasib aku si gila yang malang. Tapi aku tahu dia tahu aku sayang dia. Sangat sangat sangat. *hehehehehe*
Nah aku kasik kau tengok extra gamba. kau dah lama tak tengok gamba aku kan?? hehe. 



Ok. That's all. Salam. Much love, :)
sincerely, Es Erika.

0 comments: