Blogger Layouts
♥ ASSALAMUALAIKUM AND SALAM SATU MALAYSIA. YOU ARE CURRENTLY AT ES ERIKA SAREENI OFFICIAL BLOGSPOT. ENJOY READING N DO FOLLOW. MUCH LURVE,KEEP SMILING ♥

♥ FOLLOWERS, muchh T.H.A.N.K.S ♥

9.10.11

tips! JOM JADI GEMOK . minggu obesiti sedunie

GEMOK KAN . hehe . sesiape yang badanye kerempeng nak mampos macam mumia kene awet sejuta taon baek korang ikot tips2 aku ni. berbaloi. n hasilnya sangat memuaskan. hanya dalam seminggu, anda sudah boleh menjadi gemok n berisi . comel bukan. ini diya tipsnye. gud luck!
  • the first thing kite kene buat ialah makan BENDA2 MANIS. seperti ice cream, donut, kuih apam, pau nenas, tat apple, kalau time raye, bedal sume skali kuih raye kat umah jiran. tau tau. ni contoh benda maniss, manisssnya kurmaa ini~ ahaks.


kalau korang kata suma ni x sedap, maknenye korang xde lidah, xD
  • step ke-2. makanlah makanan yang berat2 n yang mengenyangkan perut anda,.selain tu fast food pown bleh gak. lagi fast korang gemok. contoh burger, fun fries, nasi lemak., mcD. xD




  • step-3. (hampir hampir berjaya) korang minum COCA-COLA hari hari. mcm aq , aq addicted gile minmom coke maybe sebab adeq aq suke kot. n minom coke ni banyak khasiatnya seperti menggugurkan rambut, mereputkan tulang n the main point is menggemokkan badan kerana kandungan gula ssebotol bersamaan kandungan gula satu baldi.


  • last sekali. the most important way to become fat. all you need to do is EAT, SLEEP, n EAT again. mudahkan. well., that's all. wee~~ i hope u guys like it n don't forget to practise cara cara ini. selangkah menuju ke arah kegemukan. babai. much love. ^_^

0 comments: