Blogger Layouts
♥ ASSALAMUALAIKUM AND SALAM SATU MALAYSIA. YOU ARE CURRENTLY AT ES ERIKA SAREENI OFFICIAL BLOGSPOT. ENJOY READING N DO FOLLOW. MUCH LURVE,KEEP SMILING ♥

♥ FOLLOWERS, muchh T.H.A.N.K.S ♥

30.9.11

sedih x bersebab, tak ade mood la :'(


aq suke fikir yg bukan2. sebab tu slalu tersalah fhm ngan ap yg org ckp. aq pelik? yeah i admit that. memanglah sometimes susah nak buat decision sampai kepale pon jadi pening. n sedihnye sedihnye . mmg la org tak tau ape yg aku sedihkan tp sedih gile. first ari ni peliknye rase sebab dah terdengar bende pelik. i hate this feelings~ seyisly memang sedang serabot. kenape dgn semue ni .. hari ni sume tak kene.. ade spoiler! hate hate hate. apa yg akan jadi esok? bile sume ni akn berhenti? sume pasal dye , tp , ape dye kesah? he will never care bout ma feelins. dah. malas nak fikir. erm. blood. yeah. die kembali lagi. sy akn jadi bloody mary semule.. gehihihi. . ades. jadi lagi kowt. bleeding sajelah kau hidong mmg aku dah tak pelik ngan kau sebab kau memang gile time aku gile kau pon nak tunjok gilelah sampai aq pon naek bosan ngan kau gile. 
n skrg sedeh lagi sebab my hair da smakin botak. oh god im so scared. xley nak bayangkan bile org akn kate,  es dah botak. ahh. scary. bile hari2 bangon tido nmpak at lantai hair bersepah2. berserah jela. klapai. keeyyh much luv ^_^

0 comments: