Blogger Layouts
♥ ASSALAMUALAIKUM AND SALAM SATU MALAYSIA. YOU ARE CURRENTLY AT ES ERIKA SAREENI OFFICIAL BLOGSPOT. ENJOY READING N DO FOLLOW. MUCH LURVE,KEEP SMILING ♥

♥ FOLLOWERS, muchh T.H.A.N.K.S ♥

25.4.11

muKE sugul MAcAm TUNGGUL

PhotobucketSALAM korang yg busuk masam pahit manis kelat tawar.. arini mgkin ari yg paling tersekse jiwe n rage aq kot..tapi x tau la korang,,muke aq pon macam tunggul.,begitu sembelit kan wajahku,,bukan sebab aq sembelit tapi aq ni rase macam nak saKIT OTAK..huaa salah ke kekadang kite mendatangkan masala?JAWAPANNYE adela salah!iaitu betul..jgn la slalu sngt carik masalah nanti korang akan jadi cam bulu ayam ,,berterbangan tanpe hala tuju,,kang susah weyh..tapi orang sekeliling kite sebenanye harus faham.,,jgnlah asyik na cari prob kite je.,tade point kot buat camtu,,kalau diorang ta tau pape jgn na MARA2 sukisuki ati.tapi takpola,,makcik tak salakan mereka..sala sendiri kot.. DASYAAAAAAAAAAAAT WOOOOOOHHHH.MACAM nak bertukar jadi otromen.tengok aq nie beb.,problem banyak,,tetap bole update blog.dah nak exam,,tetap maen fb.LAEN orang laen CARENYE wehhhh..yg pasti style blajo aq bukan cam org yg streess je..aq kalau study,,radio bukak volume abes pon takpe,janji dapat study sudah le..jiran aq rock..x kesah law BIsing3..mereke lagi suke..(agaknye la,,)
anyway..aq memang tgah sugul,SEMPIT,sedeh,,terseKSE,merane,,merabe,,N ABCDEFGHIJKLMN tatau nak tulis ape dah..otak dah jem..nak carik roti...aishh..
k la korang..nak g tenangkan jiwe.emo sket takpe kot..hehe
bYeee..

0 comments: