Blogger Layouts
♥ ASSALAMUALAIKUM AND SALAM SATU MALAYSIA. YOU ARE CURRENTLY AT ES ERIKA SAREENI OFFICIAL BLOGSPOT. ENJOY READING N DO FOLLOW. MUCH LURVE,KEEP SMILING ♥

♥ FOLLOWERS, muchh T.H.A.N.K.S ♥

5.10.11

hari ini saya nak pengsan

salam dear bloggers. penat gile hari ni. tapi berbaloi r. sume keje dah siap. tinggal esok r last g bank minggu ni. minggu depan laen cite r.


atok kate ,aq pandai berdikari, xD. hehe. im proud of that. yala. bukan sume budak boley jadi mcm aq. (ehehhh membongak fufufufu~). kebanyakan kwn2 sume anak bongsu.. so diorang pelik tengok aq banyak uruskan hal keluarga. hohoho aq macam org dewasa. tp memang penat lah. nak taknak. kene gak buat. law tidak sape agi nak buat. yang sulong mesti buat. lagipon adek2 aq sume kecik. yg beso tu pon cam vangkai. haha. 
kalau keluar ramai gile yang tak menyangka bahawa aq masih berbaju sekolah.. sebab most of them think that im 18 19. bile nampak aku kai baju sekola. haa amek ko tekejot berok. memang xde bayang aq lah, haha. dengan comotnye.. xD


back to the storykan.. tadi takut gile actually. sebab aq soang je at dlm bank coz sume org punye bisnes dah settle. da nak kat pukol 5 gitu la.. selamatla jaga tu tak halau aku balik sebab office hour sampai kol 4 lebih je kot. n then kene plak ngan abang yg peramah macam nak mampos. alamak segan lee x terkawaal aq jadinye. dengan 2=due pakgad yg bermisai n penyayang. sebab ape aq cakap dieorang penyayang,, sebab diorang layan aq mcm aku ni pon jadik pakgad kat situ. td aq renew buku baru. renew sume card2. segale jenis card sumela.n then kua wet deposit wet ,bayo bil api ae. n lastly check wet biasiswa da masok blom.. yihaa da masok. masyuk giler haa,,, tapi wet biasiswa aq da abes dalam hanya 50 minit 50 saat.. huahua. waa memang mata duetan. xley nampak duet teros aq memborong kedai.


kla nak pengsan n teros koma. k k papai much lovee .  

0 comments: