Blogger Layouts
♥ ASSALAMUALAIKUM AND SALAM SATU MALAYSIA. YOU ARE CURRENTLY AT ES ERIKA SAREENI OFFICIAL BLOGSPOT. ENJOY READING N DO FOLLOW. MUCH LURVE,KEEP SMILING ♥

♥ FOLLOWERS, muchh T.H.A.N.K.S ♥

19.10.11

berkurun lama ku rahsiakan perasaanku sejak balik sekolah tadi


salam n heyhoo digidy dah lame tak membelog. hohoho. final year exam dah muncol yeah dan hampir hampir berlalu.. tinggal paper bio ngan pa je lagi. pic kat atas ni aq kene sawan setengah hari. lepas balik sekolah tadi mcm nak gelak sorang2 bile ingat balek ape yg aku jawab kat paper fizik tadi. buhuhuhu. memang senang gile tutop mate pow bole jwb tau. sampai kua misai tau aq jawb. tunggu klua janggot je agie. hehe..  syok abes sampai nak terbelit kepale otak aku. mata aq dah tak terkawal da julung julung kalinye juling 360 dajah celcius degree fahrenheit
 dahla pagi tadi bangon late.. sampai2 skola mcm org nyanyok. selamat paper bole amek agie.. lau tak naye je.. apelah mcm bahanggkaaaai ppd wat soalan.. dah tau setare tu ssenang2 je dah r . sawan sawan sawan sawan ~~ =00= sekarang otak aq dah diprogram lah, facebook accepted,tapi kalau face the book data error. 
ahh tak masok esok lagi. add math lagi tercabut bulu rome kaki terus panjang ibu jari aq jwb. ngunguunguu. ah dah puas merepek melalot  kaylapai sape sape yg exam to chaiyokk2 n jadikan final year exam anda satu kenangan yg indah, ^_^

2 comments:

Zemint Firdaus said...

1st time komen kat sini..haha!
btw good luck untuk paper y msih tersisa :)

Anonymous said...

tu lha tidur lmbt jea..(rindu).. <3