Blogger Layouts
♥ ASSALAMUALAIKUM AND SALAM SATU MALAYSIA. YOU ARE CURRENTLY AT ES ERIKA SAREENI OFFICIAL BLOGSPOT. ENJOY READING N DO FOLLOW. MUCH LURVE,KEEP SMILING ♥

♥ FOLLOWERS, muchh T.H.A.N.K.S ♥

24.5.11

saya SUKA ADD MATH kerana IA membuat saya MENANGIS kepiluan

hey hey hey korang, assalamualaikum. 
minggu ni exam nye memang tahap cipan kot.
yg paling cipan adalahhh ADD MATH.
Cute Pixel Graphics from Freeglitters.comkalau yang genius tu memang r senang je nak jawab tapi kalau yg da bodo tu buat2 jelah pandai,HAHA
macam aq, aq kalau math memang susah siket nak bergerak otak aq, kate orang OTAK KIRI LEMBAP.
tadi pagi, bile dapat je paper tu aq terus menjawab dengan PENUH keyakinan dan ketakwaan dlm hati.dengan harapan aq akan dapat jawab sumenye dengan betul. tapi angan hanyelah angan angan,. jawab punye jawap punye jawap barulah aku SEDO yg sebenanye aq tengah blank mase tuh. oh yeah bile otak dah blank., terasa bagai ditusuk sembilu bisa BAk KATE rahmat. aq nak menangis tapi aq hanye MAMPU KETAWE seorang diri. naseb baek xde sape nampak,hhh0oho. aq redho je kot. tapi arap2 lah x terok sanad. MID YEAR kott.
konkulusiionye,, ADD math sanad DELICIOUSS sampai INGIN MENJILAT IBU JARI KAKI.
btw, agame sng je kot.hehe.walaopon setaadi laz minet. :) k,, smpai sini lu yer,, nak setaaadi PA plak, buubaaii ^_^

0 comments: